Sou aquí: Inici Informació general Mobilitat

Mobilitat

Si teniu un establiment a la zona del centre de la ciutat és important que conegueu com funcionen les ILLES DE VIANANTS i les noves zones de càrrega i descàrrega (ZONES DUMA)

Hi ha dos aspectes de mobilitat importants que afecten el vostre comerç, sobretot si esteu ubicats a la zona del centre de la ciutat.

Les illes de vianants

Les illes de vianants són un conjunt de carrers on l'accés és reservat als vianants que tenen prioritat davant de qualsevol altre tipus de vehicle  a l’hora de circular i que es controla fotogràficament. Actualment existeixen 3 illes de vianants:

 
Si ets els propietari del comerç pots demanar a l'Ajuntament un accés permanent per al teu vehicle , sol.licitant un codi d'usuari a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).
 
Si vols demanar l'accés temporal per algun dels teus clients, ho pots fer senzillament informant a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la matrícula del seu vehicle.
 
Si voleu saber exactament els carrers que formen part de cada illa podeu consultar-los aquí
 

Les zones DUMA

L'Ajuntament ha creat una nova Zona Urbana de regulació d'Aparcaments per  Distribució de Mercaderies (Zona DUMA) per millorar la rotació en aquestes zones d'estacionament.
 
Hi ha una seixantena de places que estan situades en els antics espais de càrrega i descàrrega de tota la zona de l'eix  la  Rambla de Vic i tenen regulat l'estacionament mitjançant una aplicació que cal tenir descarregada al telèfon mòbil si sou transportistes o veïns que residiu en aquesta zona.
 
Si voleu saber com descarregar-vos l'aplicació o teniu qualsevol altra consulta al respecte de les Zones DUMA, podeu trobar -la informació aquí.
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...