Sou aquí: Inici Pla de sensibilització
Unitat de Cooperació – Ajuntament de Vic

Oficina Municipal d’Acollida.

C/ de la Llotja, 1, 2a planta

08500 Vic

image.pngTel. 93 702 72 82. ext.20922

boschrm@vic.cat

 

Pla de sensibilització

El Pla de sensibilització municipal és un pla estratègic treballat des de tots els actors de cooperació i Epd a la ciutat i que per tant té en compte tots els àmbits ciutadans. El Pla de sensibilització està molt consolidat i consta d'un programa d'activitats de dimensió internacional, que es desenvolupen al llarg de tot un any. Aquestes activitats, que poden ser des de projectes educatius, xerrades, exposicions, formacions, jornades... que estan encaminades a generar consciència crítica sobre la realitat mundial, posant èmfasis sobretot a les causes que provoquen desigualtats, injustícies i vulneracions de Drets Humans.

 

Totes les actuacions que es fan en el marc del Pla de sensibilització comptem amb un component educatiu i de reflexió perquè la ciutadania en tots els seus àmbits socials, pugui conèixer i entendre la situació de les persones en altres realitats i problemàtiques i desenvolupar així una consciència crítica i una actitud transformadora envers les causes que provoquen desigualtats al món.

 

El Pla de sensibilització municipal es basa sobretot en dos eixos d'actuació; l'educació (en els sectors de l'educació formal, no formal i informal) i la creació d'espais participatius de generació d'esperit crític per a la transformació social.

 IMG_20170720_165739.jpg

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...